Tarihe Mâl Olmuş ve Ünlü Şahsiyetlerin Biyografileri

KimdirKimdir.com

Mehtap Altunok Kimdir
Mehtap Altunok Kim..

Mehtap Altunok (d. 1972), Türk sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu.

2000 yılında ABD’ye dil okulu ve oyunculuk eğitimi için gitti. Washington’da işletme eğitimi aldı, Dünya Bankası’nda bir süre çalıştı. Oyunculuk eğitimi için 2005 yılına kadar kalacağı New York’a taşındı ve Stella Adler oyunculuk okuluna gitti. 2000 – 2015 yılları arasında 10 yılını Amerika’da, beş yılını Türkiye’de geçiren oyuncu ABD’de de birkaç filmde yer aldı.

mehtapaltunokÇeşitli TV dizisi ve 200’ü aşkın reklam filminde rol aldı ve seslendirmeler yaptı. Bir dönem NTV kanalında hava durumu sunuculuğu da yaptı. Türkiye’de CarrefourSA hipermarketin tanıtım filmlerinde ekran yüzü oldu. Show TV ekranlarında Doktorlar (2008) adlı dizide Jülide karakterini canlandırdı. Altunok son olarak TRT 1 de Baba Candır (2015-2016) adlı dizide yer aldı.

Mehtap Altunok 1,65 cm boya sahiptir.

Filmografi

YılYapımRol
2005-2006Beyaz GelincikNar
2007TutsakMelisa Erçelik
2007GencoTülin Hoca
2008DoktorlarDr. Jülide Aydın
2015-2016Baba CandırMüjde Taşkın

Reklam Alanı

Biyografi Detayları
  • Burç: -
  • Meslek: -
  • Doğum Tarihi: -
  • Ölüm Tarihi: -
  • Doğum Yeri: -
  • Ölüm Yeri: -
  • Ekleyen: admin
  • Tarih: 05/10/2017
  • Kategori: Oyuncu,Sunucu
  • Görüntülenme: 83

Reklam Alanı

© Kimdir
%d blogcu bunu beğendi: